Nagyjából 3-4 másodperc. Pontosan ennyi idő alatt dől el, hogy weboldalad képes lehet-e meggyőzni látogatóját arról, hogy épp erre a szolgáltatása van szüksége. Ha a weboldalra látogatók hosszú, egybefüggő szöveget látnak, máris kattintanak tovább, egy átlagos nézelődő ugyanis úgy érzi, nincs annyi ideje, hogy végigolvassa.

Viszont ha egy látványos, a figyelmet zenéjében, szövegében és képi világában is magához vonzó videóval hirdeted szolgáltatásod, jóval nagyobb az esélye az érdeklődés fenntartására. A vizuális tartalmak, videók hatalmas népszerűségnek örvendenek a netezök körében, így adott a kérdés: Te miért nem használod azt a fogást, melyet más hasznot hozóan bevet üzletmenetében?

Ha több ügyfelet szeretnél szerezni, mutasd be céged hosszú, unalmas szövegek helyett inkább egy frappáns, látványos videóval! Ebben a TE partnered a NoNém Média, keress minket és kérd egyedi, személyre- és vállalkozásra szabott árajánlatunkat!

A videó nem csupán az üzleti életben telitalálat. Lepd meg szeretteid, családod vagy barátaid egy remek videóval és zsebeld be a legegyedibb és legeredetibb ajándékozónak járó elismerést! Születés- és névnapra, ballagásra, karácsonyra, vagy egyszerűen csak úgy, alkalom nélkül, csupán szeretettből. Keress minket ötleteiddel, a NoNém Média kihozza a benne rejlő lehetőségeket, hogy a legtutibb ajándékot adhasd át!

Munka közben..